Öka livslängden på din Iphone 6

Det kan inte komma som en nyhet för någon längre att ny elektronik belastat miljön på många olika sätt. Att producera en smartphone tär på klimatet och släpper ut många timmars bilresor. Allt fler intresserar sig för att förlänga livslängden på sin telefon, och här tänkte vi tipsa om den klassiska iPhone 6 och hur du håller den vid liv.

Det är lätt att tappa lusten när mobilen faller till marken och skärmen spräcks. Man har varit med om det allt för många gånger och det har ofta slutat i att den hamnat i byrålådan och man har gått till affären för att köpa en ny. Idag finns det många sätt att undvika att den hamnar i byrålådan, till exempel finns det många proffs som lagar mobilen på snabb tid, här finns ett tips: https://mobilplaneten.se/product/iphone-6s/

Mobilskal, uppdateringar och mer

För att vi ska undvika ett fortskridande sopberg av egentligen högfungerande telefoner som bara behöver lite kärlek, måste vi bli mer medvetna om hur vi kan hålla mobilerna vid liv. En sak som många stör sig på är att telefonerna blir långsammare efter ett tag. Då kan det vara en idé att rensa den rejält på utrymme. Ladda upp dina bilder i ett moln istället eller skriv ut guldbiltarna på papper och sätt in dem i ett klassiskt album om du är extra rädd om den.

Se till att göra alla de uppdateringar som mobilen brukar påminna dig om att göra. På det sättet håller du mobilen ”vid liv” så att den har de senaste uppdaterade versionerna av apparna som krävs för att du ska kunna använda den.

Har din iPhone 6 stängts av för gott? Lämna in den för återvinning. Du har kanske inte någon aning om att det bokstavlien talat är en guldgruva.